Gabber

search this site the web
search engine by freefind

FreeFind
In 2002 verkochten wij, na 5 jaar, onze Nadine 24. Samen met haar verlegden we onze horizon en maakten plannen die groter waren dan de 24 voet die ze was. Na een tijd zoeken vonden we het schip voor onze dromen. Het is een Breewijd 31 met ruime zeilervaring. De uitrusting is toegesneden op ons gebruik van de Breewijd 31 als toerzeilschip. We houden van lange dagen maken op open water; IJsselmeer, Waddenzee en Noordzee. Door ieder jaar verdere meerdaagse zeetochten te maken hebben we ons vaargebied uitgebreid. Toen de vier weken vakantie te kort werden hebben we het werkend bestaan verruild voor een zeilend bestaan en de Gabber weer het zeilgebied geven waarvoor ze ooit gebouwd is.

Sinds juli 2010 zijn we begonnen aan ons zeilend bestaan. Onder Laatste nieuws zijn onze reisverslagen te lezen. Regelmatig zullen we foto's uplaoden op onze Google-albums omgeving. Al zeilend bezochten we de kusten van: Spanje-Portugal , Canarische eilanden, Marocco, Senegal-Gambia, Cape verde (Kaapverdie), Frans guyana en Suriname, Trinidad en Tobago, Oost Cariebe (Grenada-Dominica), Curacao en Bonaire .

Algemene informatie over de Gabber is te vinden onder Breewijd 31, de geschiedenis van de Gabber staat onder Historie. De uitrusting wordt beschreven onder Uitrusting in combinatie met vele foto's. De keukengeheimen worden prijsgegeven onder Combuis. Reisverslagen zijn te vinden onder Tochten. Tips voor de liefhebber zijn te vinden onder Doe het zelf. De scheepsbibliotheek en kaart materiaal staan in Bibliotheek.
Actuele weersinformatie voor een Atlantische Oversteek is te vinden door hier te klikken:Weatherfax Atlantic Crossing.

Meer over onszelf kunt u vinden onder MarienCV. Onderweg zijn we op verschillende manieren bereikbaar, zie onder contact de vele opties. Een snel overzicht van alle onderwerpen op deze homepage vindt u onder Index

Via de amateurzender geven we regelmatig onze positie door, de link onder Positie brengt u naar detailkaartjes van het gebied waar we zijn.
De lettergrootte op deze homepage kunt u zelf aanpassen via het menu Beeld Tekengrootte in Internet Explorer. De homepage is ontworpen voor resolutie 1024x768 met tekengrootte normaal.

                    Zilt Magazine