Gabber

Welkom aan boord van de Gabber na vele jaren van zeilen en rondzwerven aan boord van onze boten willen we onze manier van leven graag delen met liefhebbers van zon, zee, vrijheid, duiken en zeilen.

De afgelopen jaren deden we dat via internet en tijdens lezingen. Binnenkort kan het ook in het echt aan boord van onze nieuwe Gabber. Er komt een nieuwe boot met ruimte voor 2-4 gasten. De uitrusting wordt aangepast op basis van onze ervaringen met 15 jaar aan boord wonen en ruim 6 jaar rondzwerven. Het vaargebied wordt de Cariebe. De gasten kunnen zo het "vertrekkers" of "cruisers" leven persoonlijk beleven. Ervaren duikers kunnen de bijboot, flessen en lood gebruiken. Vanaf het najaar 2019 willen B&B tot "full board" aanbieden, maar bovenal een onbezorgde tijd voor onze gasten.

Wij begonnen onze avontuurlijke manier van leven met een Nadine 24 in 1997. Samen met haar verlegden we onze horizon en maakten plannen die groter waren dan de 24 voet die ze was. Na een tijd zoeken vonden we in 2002 het schip voor onze dromen. Het was een Breewijd 31 met ruime zeilervaring. Door ieder jaar verdere meerdaagse zeetochten te maken hebben we ons vaargebied uitgebreid. Toen de vier weken vakantie te kort werden hebben we in 2010 het werkend bestaan verruild voor een zeilend bestaan. We zeilden gedurende 6 jaar langs de kusten van Europa, Afrika via de Cabo Verden naar de Cariebe. We genoten van de vrijheid tijdens het zeilen en het dobberen achter ons anker. Onze 31 voeter is verkocht en met een grotere boot vervolgen we ons avontuur.

In de vele landen die we bezochten maakten we kennis met de lokale keuken, deden de boodschappen op markten, verplaatsten ons met openbaar vervoer en wandelden we eindeloos door de natuur. Ook de onderwaterwereld verkenden we tijdens snorkel en duiktrips.

Kom aan boord en ontdek zelfstandig in eigen ritme wat het zeilersleven je kan bieden. Mail ons voor Informatie: info@sy-gabber.nl.
Actuele weersinformatie voor een Atlantische Oversteek is te vinden door hier te klikken:Weatherfax Atlantic Crossing.

Geniet van het onderwaterleven